Rezervácia izieb
           
Kontakt
Stará Lesná 153, 059 60 Stará Lesná
recepcia@hotelhills.sk
+421 910 802 309, +421 918 338 333
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Sledujte nás
Image Alt

Thermal park és Strandfürdő

BELTÉRI MEDENCÉK

A termálpark négy fedett medencéjében megtalálja a pihenés és a regeneráció megfelelő kombinációját. Ezeket Hévíz saját, 27 °C-os termálforrásából származó vízzel töltik fel, amely 200 m mélyről ered. A pati termálvizet magas bikarbonát-, kalcium-, magnézium- és szulfáttartalma jellemzi, ezért nagyon jótékonyan hat a mozgásszervekre és azok betegségei ellen.

NAGY RELAXÁCIÓS MEDENCE

A Thermal Parkban található Szlovákia legnagyobb fedett relaxációs medencéje is, amelynek vízmélysége 1,2 m, vízhőmérséklete pedig max. 30°C. A medence számos attrakcióval is rendelkezik, mint például masszázs vízágyak és ágyúk, vízsugarak, vízköpők, vad folyó és barlang.

PIHENŐ MEDENCE

Ideális hely a pihenésre. A medence vize kellemes 36°C-os, és jótékony hatással van a mozgásszervekre és azok betegségeire.

PEZSGŐFÜRDŐ

Ha szeretné aktiválni teste öngyógyító erejét, ne felejtse el meglátogatni a tízüléses pezsgőfürdőt. A benne lévő víz hőmérséklete eléri a 35°C-ot. A benne való tartózkodás rendkívül jótékony hatással van az emberi szervezetre és a relaxációra.

GYERMEK MEDENCE

A gyerekek jól fogják érezni magukat a csúszdás medencében, ahol a víz kellemesen meleg - 34 °C-os - és mindössze 70 cm mély vízben csúszdázhatnak.

RÓMAI ISZAPFÜRDŐ

Egy különleges relaxációs fürdő található közvetlenül a termál tónál. Bele lehet ülni, és hagyni, hogy a termálvíz jótékonyan hasson az ízületekre és izmokra.

KÜLTÉRI MEDENCÉK

A szabadtéri medencék a nyári szezonban, júliusban és augusztusban naponta nyitva vannak.

 

GYERMEKMEDENCE

A gyerekek a csúszdával és szökőkúttal ellátott szabadtéri medencében is szórakozhatnak. A vízmélység mindössze 40 cm, a hőmérséklet pedig 30 °C.

KÜLTÉRI MEDENCE

A nyári szabadtéri medence különlegessége, hogy nemcsak csúszdával, hanem mászófallal is rendelkezik. A medence területe több mint 600 m2.

CSÚZDA VILÁG

Patince nyáron sem szenved hiányt a szórakozásban. Egyedülálló látványosságot élvezhet a tágas messzi környezetben! A 150 m hosszú szánkóvilág sok adrenalinfüggőnek okoz örömet. A szánkóvilágban található a leghosszabb Anakonda, a legmeredekebb Kamikaze és a legszélesebb Family-szupercsúszda.

REKREÁCIÓS GYERMEKMEDENCE

Alkalmas a nem úszók számára, de a nagyobb gyerekek számára is szórakozást nyújt. A rekreációs gyermekmedence vízhőmérséklete 27-28 °C, méretei pedig 18 m x 17 m-esek. A vízmélység 60 cm és 100 cm között van.

SPORTMEDENCE

Ha egy jó kis fürdőzésre vágyik, itt is találhat kedvére valót. A sportmedence mérete 44 x 20 m, vízmélysége 115-180 cm. Nemcsak az úszókat szolgálja, hanem lehetőséget biztosít vízilabda, úszóversenyek és egyéb vízi sporttevékenységek szervezésére is.

ÚSZÓMEDENCE

Ha csak szabadidős úszóként úszik, ez a medence az Ön számára készült. A pálya hosszát tekintve kevésbé megterhelő. A vízmélység 150-160 cm. Méretek: 18 m x 12 m.

KIS GYERMEKMEDENCE

A kicsiknek és szüleiknek egy kis gyermekmedence áll rendelkezésre, amelynek termálvíz-hőmérséklete 27-30 °C, mérete 20 x 10 m. A vízmélység 20 és 40 cm között mozog.

PIHENŐ MEDENCE

Az ülőmedencében pihenve jó adag energiát nyerhetsz. A 27 - 29 °C-os termálvíz hőmérséklete felhős időben is élményt nyújt. A medence méretei 18 m x 16 m, a vízmélység 95 cm.

Nyitvatartási idő és a működési közlemények.

Ajándékutalványok és jegyek külső vendégek számára kedvezőbb árakon a eshopunkban.

Árlista a Thermal parkba (medence világba).

E-mail : recepcia@wellnesspatince.sk,Tel.: +421 918 886 715