Rezervácia izieb
           
Kontakt
Stará Lesná 153, 059 60 Stará Lesná
recepcia@hotelhills.sk
+421 910 802 309, +421 918 338 333
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Sledujte nás

Sétahajózás

  /  Sétahajózás

Üdvözöljük a Pati Marina-ban

Legyen a szél a hajadban, és élvezzétek együtt a gyönyörű pillanatokat a vízen. A nálunk történő szállással lehetőséget kap egy szokatlan élmény megtapasztalására. Városnéző hajókirándulások a Dunán, hajók és csónakok kikötése, céges és iskolai kirándulások. A Marina Patince mindezt kínálja.

A hajó Pati kikötőjéből indul. A hajó neve WELLNESS 1, és 1956-ban állt először szolgálatba a váci hajógyárban. Elsősorban a Patince – Moca és vissza útvonalon közlekedik. A maximális befogadóképessége 75 utas. Az egész út körülbelül egy órát vesz igénybe. A hajó kiválóan ellátja feladatát, és nagy népszerűségnek örvend mind a szállodai vendégek, mind a kikötőbe látogatók körében. A Marina Patince ideális feltételeket biztosít a kempingezéshez.

 

2023.05.01.-tól szombatonként 14:00-kor rendszeres hajózások indulnak a kikötőnkben.

2023.07.01.- tól hétfőn, szerdán és szombatonként 14:00-kor rendszeres hajózások indulnak a kikötőnkben.

Előzetes bejelentkezés szükséges a szálloda recepcióján, ahol megkapják a hajójegyeket.

Jegyárak: felnőtt 15 éves kortól 12€ / gyermek 6-15 (14,99) éves korig 6€ / 6 év alatti gyermek (5,99) 1€.

 

RENDSZERES HAJÓUTAK

A dunai hajókirándulás során kényelmesen felfedezheti a dunai régió környező természetét, az ártéri erdők megmaradt maradványait. Rendszeres hajókirándulásokat májusban és júniusban minden szombaton 14 órakor, más napokon előzetes bejelentkezés vagy megrendelés alapján szervezünk. Júliusban és augusztusban hétfőnként, szerdánként és szombatonként 14 órakor rendszeres sétahajózást tartanak.

PATI KIKÖTŐ

Pat kikötőjét gyönyörű természet és a közeli ártéri erdők vagy a Kormorán-sziget veszi körül. Az 1752-es folyókilométeren található. A kikötő 2007-ben épült. A csónakázás élménye mellett 25-30 jacht számára kialakított kikötő is található, vízre bocsátási és vontatási lehetőséggel. Ha azt gondolja, hogy a kikötő szerepe elsősorban a hajók kikötése, akkor nagyon téved. A kellemes környezet minden bizonnyal ideális hely különböző szabadtéri rendezvények és csapatépítő tevékenységek szervezésére, amelyek elválaszthatatlan barátságokat teremthetnek. Az adrenalin szerelmesei számára a vízisíelés mellett a jet-ski is engedélyezett a Duna ezen szakaszán.