Rezervácia izieb
           
Kontakt
Stará Lesná 153, 059 60 Stará Lesná
recepcia@hotelhills.sk
+421 910 802 309, +421 918 338 333
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Sledujte nás
Image Alt

Üdvözöljük a Wellness Hotel Patince szállodában ****

Szállodánk

A HOTELRŐL

Tökéletes kikapcsolódás, elvonulás a rohanó világtól és a napi gondoktól. Mindezt ma a Wellness Hotel Patince-ban találja meg. A szálloda a gyermekes wellness-, családi és időskorúaknak szóló üdülésekre összpontosít. A nyitrai régió legnépszerűbb látványossága már több éve használja a Patince-i források gyógyvizét. Akár tíz medencében is megmártózhat - három egész évben fedett és hét szabadtéri medencében. A wellness központban masszázsok, pakolások és spa kezelések széles választéka biztosítja a teljes kikapcsolódást. A klasszikus masszázsoktól kezdve a méregtelenítő arckezeléseken és a revitalizáló fürdőkön át a Garra Rufa halakkal történő pedikűrig mindenféle kényeztetést igénybe vehet. Teste tökéletesen regenerálódik wellness központunkban, ahol pezsgőfürdő és 5 szauna várja. Szállodánk az egész család számára kikapcsolódást nyújtó pihenőhely. Amíg Ön a gyógyfürdőben lubickol, gyermekei a négy vízicsúszda egyikén szórakozhatnak. De lehet, hogy inkább az animátoraink által felügyelt változatos egész napos programokban vesznek majd részt. A hidegebb hónapokban pihenjenek együtt a vad folyóval, barlanggal és vízköpőkkel felszerelt relaxációs medencében. A legkisebbek számára gyermek sarok áll rendelkezésre.
ELSZÁLLÁSOLÁS A HOTELBEN

A Wellness Hotel Patince 98 különböző kategóriájú szobában kínál szállást. Standard, Economy, Family, Superior és különböző típusú lakosztályok 2-6 fő részére. A szálloda teljes kapacitása 206 rögzített ágy és 40 pótágy, összesen 246 fő.

RELAXÁCIÓS ÉS WELLNESS SZOLGÁLTATÁSOK

Termálpark 4 fedett termálmedencével és 10 nyári medencével, Wellnessközpont öt szaunával, pezsgőfürdővel és relaxációs szobával, nyugtató masszázsokkal, thai masszázsokkal, szépségkezelésekkel, manikűrrel és pedikűrrel.

ESEMÉNYEK RENDEZVÉNYEK

Konferenciatermeink széles választéka a rendezvények, képzések, kongresszusok, csapatépítések és vállalati rendezvények terén a legújabb trendekhez és követelményekhez igazodik. A szálloda 4 konferenciateremmel rendelkezik, amelyek 250 fő befogadására alkalmasak.

TÖRTÉNETÜNK ÉS A SZÁLLODA MÚLTJA

A szomszédos falu Izsa. Itt volt a római katonák táborhelye. Már az első században felfedezték a forró gyógyforrásokat. Az értékes vizet bél- és gyomorpanaszok, bőrbetegségek és mozgásszervi problémák gyógyítására használták. Hatását még Bél Mátyás is dicsérte. A föld gyomrából származó forró vizet is említette műveiben.
Egy kis forró tó a patakok közelében szintén megihlette Nedeczky grófot is. Közelükben épített egy fürdőházat. A behozott gyógyvizet nagy edényekben melegítették fel, és az urak hosszú utazás után felfrissülésre, de gyógyulásra és lábadozásra is használták.
Több mint fél évszázadba telt, mire a patinás gyógyvíz mindenki számára elérhetővé vált. A gyógyfürdőipar az 1958-as termálfúrás után fellendült. Ez tette le a mai Wellness Hotel Patince alapjait, amely 2006-ban nőtte ki magát napjainkban ismert formájába.

A HOTEL ELHELYEZKEDÉSE 0
A SZÁLLODAI SZOLGÁLTATÁSOK MINŐSÉGE 0
WELLNESS SZOLGÁLTATÁSOK 0
LÁTNIVALÓK GYEREKES CSALÁDOK SZÁMÁRA 0
GASZTRONÓMIAI SZOLGÁLTATÁSOK 0