Rezervácia izieb
           
Kontakt
Stará Lesná 153, 059 60 Stará Lesná
recepcia@hotelhills.sk
+421 910 802 309, +421 918 338 333
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Sledujte nás
Image Alt

Hűségprogram

Hűségprogram Patince Aqua Card

Hűségprogram

Patince Aqua Card

Elkészítettünk egy új hűségprogramot - a Patince Aqua Cardot, amellyel azonnali kedvezményeket kaphat szolgáltatásaink igénybevételéért. Vásároljon klubáron, használja ki az exkluzív akciókat és kedvezményeket, és lepődjön meg vonzó ajánlatokkal. Kényelmes hűségprogram azonnali 10-20%-os kedvezményekkel szolgál. Exkluzív ajánlatok, előnyös szállodai akciók, belépő a Thermal parkba és a Wellness központba, valamint kedvezmények a gasztronómiai szolgáltatásainkra. Klubkártya egyszeri 5 €-os díj ellenében igényelhető.
Hogyan szerezhetsz tagságot?
Regisztráljon a Patince Aqua Card Clubba személyesen a szálloda recepcióján vagy a pénztárában, töltse ki a regisztrációs űrlapot, és az 5 € regisztrációs díj befizetése után megkapja saját elektronikus klubkártyáját, és már használhatja is a hűségprogramot.
A klubkártya előnyei, használata és érvényessége?
A Patince Aqua Card kártyával azonnali 10%-20%-os kedvezményt kaphat, és kihasználhatja a különleges ajánlatokat, kedvezményes szállodai tartózkodást vásárolhat, promóciós kódokat kaphat az online vásárlásokhoz és egyéb exkluzív ajánlatokat. A klubkártya nem átruházható, kivéve közvetlen családtagokra. A klubkártya kedvezményét a kártyatulajdonos és házastársa, illetve 18 év alatti gyermekei vehetik igénybe. A klubkártya korlátlan érvényességű. A klubkártya csak a klubprogram megszűnésekor jár le.
Klubkártyával járó kedvezmények?
Legyen tagja a hűségprogramnak, és takarítson meg akár 20%-ot magának és családjának. Kapjon kedvezményeket a Termálparkba, a wellness kezelésekre, a szállodai tartózkodásra vagy a vendéglátóhelyeken történő fizetéskor. KEDVEZMÉNYEK A PATI WELLNESS HOTELBEN
Társaság által üzemeltetett szálláshelyeken:
- THERMÁL PARK ÉS WELLNESS KÖZPONT - kedvezőbb árak a kiválasztott szolgáltatásokra (belépők a pult árlistájából a szolgáltatások egész nap, 3 óra), valamint a gyermek, diák, nyugdíjas, fogyatékkal élő személy kategóriából.
- SZÁLLÁS - 15% kedvezmény a Pati Wellness Hotelben (a pult árlistából a szállás árak) (nem érvényes az online foglalás a foglalási rendszeren keresztül)
- GASTRO - 10% kedvezmény - ételek és italok az aktuális étel- és itallapról, kivéve dohánytermékek és a napi menün,
- KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK - 10% kedvezmény Pati Wellness Hotelben - klasszikus masszázsok és kezelések, kozmetikai szolgáltatások és kezelések.
  • Hűségprogram jelentkezési űrlap Patince Aqua Card