Rezervácia izieb
           
Kontakt
Stará Lesná 153, 059 60 Stará Lesná
recepcia@hotelhills.sk
+421 910 802 309, +421 918 338 333
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Sledujte nás
Image Alt

Gyerekeknek szóló látnivalót

GYERMEKEKNEK SZÓLÓ LÁTNIVALÓK

BABY FRIENDLY SZÁLLODA

Hotelünk arról közismert. hogy szó szerint szereti a gyerekeket. 2020-ban a Hotel Patince az Anyaközpontok uniójától elnyerte a Gyerek- és családbarát hotel tanúsítványt. A tanúsítvány igazolja, hogy a megadott kritériumokat a legmagasabb fokon teljesítettük - 5*. Két és négyágyas apartmanjainkban kényelmesen pihenhet. Ha szüksége lenne rá, nem probléma pótágyat vagy gyerekágyat felállítani. A nagyobb családok ugyancsak megtalálják a számításukat. Az ő számukra készítettük elő a mezonetes Family szobát. A hotelben gyerekkocsival is közlekedhet, ugyanis büszkén mondhatjuk, hogy akadálymentesek vagyunk. Tejet vagy teát készíteni az apróságoknak – nálunk nem probléma. Szívesen adunk kölcsön gyorsforralót a szobára. Az étteremben vagy a büfékben vannak gyerekszékeink, a mosdókban pedig pelenkázóasztalok. Az étterem tágas, gyerekkocsival is kényelmesen mozoghat benne. Van külön helyiségünk az édesanyáknak, ahol kényelmesen felmelegíthetik az ételt a kisbabáknak, vagy éppen megetethetik őket. Ez a helyiség a hotel első emeletén található. És a nagy bónusz minden szülő számára, aki egy pillanatnyi nyugalomra vágyik: gyermekmegőrzést is biztosítunk!
Hotelünk személyzete szintén nagyon szereti a gyerekeket. Kérésre megmelegítik a kicsik ételeit az eredeti csomagolásban. A gyerekek biztosan örülni fognak a kinti terasznak, amely közvetlenül a hotel tavacskája mellett található.
jazierka.

GYERMEK SARKAK

Ha olyan üdülést szeretne, ahol a gyerekei is jól érzik magukat, megtalálta a megfelelő helyet. A picik a hotel két gyermekkuckójában is levezethetik az energiáikat. Belevetik magukat a golyócskákkal teli medencébe, játszanak a plüss játékokkal. Művészi hajlamaikat kiélhetik Flippy kifestésével. Ön eközben nyugodtan élvezheti a kávét vagy egy italt a Lobby bárban. Az első gyereksarok ugyanis közvetlenül mellette helyezkedik el. Ha már nagyobb gyermeke van, és ezek a dolgok már nem kötik le, nem baj. Az ő számukra és van meglepetésünk. Egy jó kis sport, asztalitenisz, trambulin – mindezt megtalálja a másik gyereksarokban, a KS Východ kongresszusi termei mellett.

ANIMÁCIÓS PROGRAMOK

Ön ne törődjön semmivel, mi elszórakoztatjuk őket. A tematikus üdülések, hétvégék és szünidők alatt mi törődünk a kitűnő időtöltéssel, mégpedig az animációs programoknak köszönhetően. A sportszellemüket versenyekkel tesszük próbára, rajzolunk valami szépet az arcukra, kipróbáljuk a hajfonást és sok szép élményt gyűjtünk sok más tevékenység közben. Még a harcsák etetését is kipróbálhatják. A nyári szünet alatt minden napra készítünk animációs programot. Szezonon kívül pedig péntektől vasárnapig és természetesen az ünnepek és iskolai szünetek alatt.

GYERMEK MEDENCE ÉS SZAUNA

A szépséges Medencevilág a legjobbat nyújtja, amit hotelünk kínálhat. A Family Wellness Hotela Patince területén található. A benti és kinti medencékben a gyerekek örülhetnek a fröccsenő víznek és számos további szórakozásnak. De mindez nemcsak a gyerekek számára lehet érdekes, sőt! Az egész család megtalálja itt a számítását, és a közösen eltöltött idő mellett élvezhetik a Hévíz forrás termálvizének jótékony hatását a mozgásszervekre. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy gyógykezeli magát, és azt sem tudja, hogyan. Bent található egy gyerekmedence, amelyben a termálvíz hőmérséklete 34 fok, mélysége 70 cm. Nagy meglepetés a tobogán is, amelyet a legkisebbek is kipróbálhatnak. • A gyerekek értékelni fogják a nagy relaxációs medencét is, a vad folyóval, barlanggal, fúvókákkal és vízköpőkkel. A legkisebbek medencéje kint található. A termálvíz hőmérséklete itt „csak“ 30 fok. A mélysége 40 centiméter. Amíg a gyerekek kitombolják magukat a csúszdán és a szökőkút alatt, Ön figyelheti őket a medence körül felállított kényelmes strandszékekből. A nagyobb gyerekeket a nagy külső medence fogja érdekelni, a tobogánnal és mászófallal.
Nálunk elfelejtheti a gondokat. Mindent elkészítettünk, hogy a lehető legjobban érezzék magukat a gyerekekkel a medencék világában. A hotelban vásárolhat fürdéshez alkalmas pelenkákat a legkisebbeknek, valamint vízijátékokat is. Természetes dolog, hogy a ruhatárban pelenkázópult is található.
A gyerekei szeretik a szaunát? Nagyszerű. Nálunk a szaunák világában 17.00 óráig kiszaunázhatják magukat. A szaunák világában 5 fajta szauna található, éspedig finn, svéd, gyógynövényes, gőz- és infraszauna.

KABALÁNK FLIPPY

Ki ne szeretne egy delfinnel barátkozni? Flippy a hotelünk kabalafigurája. Úgy néz ki, mint egy delfin, de az uszonyát szívesen adja a gyerekeknek a szárazföldön. Flippy egyetlen animációs programot sem hagy ki. És mivel nagy ínyenc, reggelizés vagy vacsora közben is találkozhat vele. De vigyázat, nehogy eltűnjön az étel a tányérból, mielőtt kinyitná a száját! Flippy jó barát, szereti meglátogatni a gyerekeket a gyereksarkokban is. Mivel úgy érzi, fényképezőgépek és kamerák elé született, nagyon szeret fényképezkedni. Értékeli a gyerekek ügyességét is, mégpedig a versenyeken. Mivel a szíve nagyobb, mint az óceán, szereti megajándékozni az ügyes versenyzőket.

A szállodában szívesen kölcsönzünk gyerek- és felnőtt kerékpárokat vagy Nordic walking botokat.

Gyermekeknek szóló animációs programok szakavatott és tapasztalt animátorokkal. Szórakoztató program a gyerekeknek különösen napközben, és az esti órákban a felnőtteknek is.

A hotelban egész évben megvásárolhatók a recepción a hotel kiegészítő szolgáltatásai.

A Kids friendly hotel ingyenes tartózkodást biztosít a 6 éves kor alatti gyerekek számára, tágas családi szobák, gyereksarkok, gyerekeknek szóló felszerelés és gyerekmenü az étteremben.