Rezervácia izieb
           
Kontakt
Stará Lesná 153, 059 60 Stará Lesná
recepcia@hotelhills.sk
+421 910 802 309, +421 918 338 333
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Sledujte nás
Image Alt

Tevékenységek a szállodában

TEVÉKENYSÉGEK A SZÁLLODÁBAN / SZABADTÉRI

Szállodánkban mindenki megtalálja a hobbiját, és biztosan nem fog unatkozni az itt tartózkodás alatt. Egész évben további beltéri tevékenységeket kínálunk minden korosztály számára. Minden időjárás esetén átadhatja magát a szórakozás pillanatainak, valamint a sport- és adrenalinélményeknek.

ANIMÁCIÓS PROGRAM

Hogy gyermekei ne unatkozzanak tartózkodásuk alatt, animációs programokkal készültünk számukra. Táncolhatnak a mini-diszkóban, vagy megmutathatják ügyességüket, kreativitásukat és művészi szellemüket a kreatív műhelyekben. Az animációs programok részeként lufibemutatóval, aqua gymmel is készülünk közvetlenül a medencékben. Természetesen különböző versenyek és esti vetélkedők is vannak. Nefeledjék el a kabalafiguránkat Flippy, akit a gyerekek imádnak.

GYERMEK SARKAK

Kicsiknek és nagyoknak. Úszómedence labdákkal, plüssjátékokkal vagy asztali focilabdával. Szállodánk két teljesen felszerelt gyermekjátszóteret kínál. Az egyik a kisebb gyermekek számára a Lobby bár mellett található. A másik gyermekjátszótér a kongresszusi központnál található. Ez a nagyobb gyerekeknek szól, akik szeretnének sportolni, asztali fociban versenyezni vagy a trambulinokon ugrálni.

AQUA GYM / AQUA ZUMBA

Az aqua torna egy viszonylag fiatal sportág, amely az aerobicot és a vízi környezetet ötvözi. Célja a fizikai erőnlét növelése, a testsúly csökkentése és a test formálása. Hétközben a kiválasztott napokon aqua zumba vagy aqua gym -et gyakorolhatnak a nagy relaxációs medencékbe.

Bowling, biliard, darts, asztali foci

Két bowlingpálya, biliárd, darts és asztali foci szolgálja az aktív kikapcsolódást. A pályák a szálloda recepcióján foglalhatók.

FITNESS CENTRUM

Szeretne fitten lenni az itt tartózkodása alatt? Ebben is tudunk segíteni. A szálloda felszereltségéhez egy modern edzőterem is tartozik. A szálloda vendégei korlátlanul és ingyenesen használhatják a fitneszközpontot.

POWER JOGA

Power jógánkkal is kikapcsolódhat és edzhet egy jót. A jóga gyakorlásával megszabadulhat egészségügyi problémáktól, növelheti teste rugalmasságát és mozgékonyságát, erősítheti immunrendszerét és javíthatja légzését. A Powerjóga egyre több rajongót szerez a világon, ezért ne habozzon kipróbálni.

TEVÉKENYSÉGEK A SZÁLLODÁBAN / SZABADTÉRI

Areál Wellness Hotela Patince je bohatý na zážitky a zábavu. U nás si svoje obľúbené aktivity v každom počasí nájdu nielen deti, ale aj dospelí a seniori.

Kerékpározás

Szállodánk környékén nincs unalom. A kerékpározás szerelmesei megtalálják a magukét. A Duna Kerékpárúton, amely regionális tranzitútvonal, tekerhet két keréken. A Duna mentén halad, és az EuroVelo 6 hálózat hosszú távú kerékpáros útvonalának része. A Duna menti részt Duna-kerékpárút néven is ismerik. A túra nehézsége miatt gyermekek és idősek számára is alkalmas.

Nordic Walking

A nordic walking az utóbbi években nagy fellendülésen ment keresztül. Azoknak a vendégeinknek, akik szeretnék aktívan tölteni a napjukat, sétapálcával a kezükben, és felfedezni a környezetüket, egész évben kölcsönözhetőek sétapálcáink. Azon vendégeink számára, akik a napot sportolással vagy a környék felfedezésével szeretnék tölteni, nordic walking botok is bérelhetők.

Horgászat, vizibicykli

Szívesen tölti az időt a vízparton horgászbottal a kezében? A Wellness Hotel Patince területén a horgászat szerelmeseinek is kínálnak elfoglaltságokat. A szálloda tavában fenséges, 12 és több kilogrammos pontyok és csukák élnek.</p> <p>A szálloda területén lévő tó különböző vízi sportok űzésére is alkalmas. Nyári tartózkodása alatt próbálja ki a vízibiciklizést..

Harcsa etetés

A termáltavunkban élő harcsák etetése rendszeresen szerepel animációs programunkban.

AFRIKAI HARCSA (Clarias gariepinus) érdekességek:

  • Az afrikai harcsa csak olyan akváriumban vagy tóban tartható, ahol a víz 24 foknál melegebb, a halnak a környező vizekben nincs esélye a túlélésre,
  • Ázsiában, például Vietnamban vagy Kambodzsában a piacon kis harcsákat lehet találni, ahol az emberek háziállatként tartják őket a kertjükben, és konyhai hulladékkal etetik őket,az afrikai harcsákat egyes helyeken Sétahalaknak nevezik, mert az uszonyaikra támaszkodva könnyebben járnak, mint a lábukon,
  • Az afrikai harcsák úgy járnak, mint a varjak, amikor kijönnek a vízből.
Szabadtéri látnivalók

A gyerekek számos látnivalót találnak a szálloda területén. A szabadtéri játszóterek elérhetőek - játszóház csúszdával, mászóhálóval és kis mászófallal, hinták, körhinta és hintázó állatok. Energiájukat egy nagy 6 üléses gyermek trambulinon pattogtathatják.

Minigolf

Ha kedvet kapott ahhoz, hogy barátaival vagy családi körben versenyezzen a minigolf a megfelelő választás. Ez egy mindenki számára népszerű és könnyű sport. Áprilistól októberig elérhető.

Strandröplabda, tenisz

A szállodánkban való tartózkodás során sportolásból sincs hiány. A nyári üdülések során a csoportok ingyenesen strandröplabdázhatnak közvetlenül a medencék mellett. A pattogó labdák hangja és a homlokán végigfolyó izzadság. A szállodától mintegy száz méterre található szabadtéri műfüves pálya, ahol áprilistól októberig teniszezhet.