Rezervácia izieb
           
Kontakt
Stará Lesná 153, 059 60 Stará Lesná
recepcia@hotelhills.sk
+421 910 802 309, +421 918 338 333
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Widget ImageWidget Image
Sledujte nás
Image Alt

FONTOS INFORMÁCIÓK AZ ITT-TARTÓZKODÁSHOZ

Tisztelt vendégeink, összegyűjtöttük Önöknek a legfontosabb információkat az itt-tartózkodásuk idejére. Bármely kérdés esetén lépjen kapcsolatba a hotel recepciójával vagy a foglalási osztállyal. Kellemes tartózkodást kívánunk.

A hotel recepciója folyamatosan, a nap 24 órájában a rendelkezésükre áll. Bármely kérdés, foglalás vagy igény esetén bármikor kapcsolatba lehet lépni velünk. Minden fontos információt átadunk Önöknek, amely az Önök itteni tartózkodását érinti.

 • CHECK IN a hotelben 15:00 órától lehetséges
 • CHECK OUT a hotelben 10:00 óráig lehetséges
 • LATE CHECK OUT – amennyiben később szeretnék elhagyni a hotelt, lépjenek kérem kapcsolatba a hotel recepciójával. A szolgáltatás ára  20 €.
 • EARLY CHECK IN – amennyiben hamarébb szeretnék bejelentkezni, lépjenek kérem kapcsolatba a hotel recepciójával. A szolgáltatás ára 20 €.
 • TRANSZFER – ha szeretne transzfert a szállodába vagy a szállodától, kérjük, előzetesen vegye fel a kapcsolatot a szálloda recepciójával. A szolgáltatás ára 15 €.

A hotel egész területén ingyenes WI – FI szolgálja az Internet-csatlakozást.

A hotelban töltött idő alatt ingyen parkolhatnak a hotel parkolójában.

80 férőhelyes, stílusos éttermünkben kielégíthetik minden étkezési igényüket. A kitűnő kulináris specialitások, helyi és külföldi ételek a hazai és regionális termelőktől és beszállítóktól származó nyersanyagok, valamint a személyzet szolgálatkészsége és szívélyessége garantálja a feledhetetlen gasztro-élményt. A nyári hónapok alatt az ételt vagy italt a tó melletti nyári teraszon is élvezhetik.

A tartózkodás ára magában foglalja a reggelit és az italok nélküli vacsorát is

Dress code az étteremben – kötetlen öltözetet javaslunk. A hotel éttermébe fürdőruhában, köpenyben, rövidnadrágban vagy strandpapucsban nem engedélyezett a belépés.

 • a reggelit sa hotel éttermében, a recepció mellett 7:30 – 10:00 között szolgálják fel
 • a vacsorát  17:30 – 20:00 óra között szolgálják fel
 • ebéd – A la carte étlap alapján az étterem nyitvatartási ideje alatt, 12:00 – 15:00 óra között.

Kérjük előzetesen tájékozódjon a gluténmentes, laktózmentes vagy egyéb speciális étkezésről.

A vendégeink rendelkezésére álló felszerelés – vasaló és vasalódeszka kölcsönvehető, emléktárgyak árusítása, turista-információ, audiovizuális konferencia-technika kölcsönzése (flipchart, projektor, plazma TV, szükség szerint…), fénymásolás, irodai szolgáltatások, tolmácsolás, asszisztens szolgáltatások.

Foglalásakor tájékoztasson bennünket a gyermeke szükségleteiről. Rendelkezésre áll ingyenesen kérelme alapján gyerekágy, gyerekszék, gyerekeknek fellépő, gyerekkád, éjjeliedény, üveg melegítő, biztonsági zár a fiókra, gyerekköpeny, gyerek menü az étteremben.
Az Aqua shopban, a hotel recepciója mellett megvásárolhatja gyermeke számára az alapvető szükségleti cikkeket – pelenka, pelenka a vízbe, úszógumik a karra vagy az úszáshoz szükséges eszközök. Az étteremben gyermekmenüt is ajánlunk.

Minden pénteken és szombaton szórakoztató műsort biztosiutunk a gyerekek és a felnőttek számára, torna a medencében, versenyek, gyerekzsúr, álarcos diszkó. Az ittlétük alatt kihasználhatják a gyereksarok szolgáltatásait is, a hotel recepciója mellett.

Hotelunkban a következő fizetőkártya típusokat fogadjuk el: Master Card, VISA, VISA Electron, International Maestro, American Express. A hotel fenntartja magának a jogot, hogy érkezéskor ellenőrizze a fizetőkártyákat.

A hotelban 2 szoba álla mozgásképtelen vendégek rendelkezésére.

Szállodánk háziállatbarát is. A háziállatokkal (kutyák és macskák) való tartózkodás nálunk lehetséges. Nem megengedett azonban a velük való tartózkodás a vendéglátóhelyeken – éttermekben és bárokban, valamint a Thermal parkban, a Wellness központban, a gyermekjátszótereken, a szálloda szabadtéri területén és a Pati termál fürdőben. Érdeklődésük esetén szívesen adunk ingyenesen kölcsön ágyat, etető- és itatótálat. A kutyáknak minden közterületen pórázon és gazdájuk kíséretében kell tartózkodniuk. A háziállatokat nem szabad felügyelet nélkül hagyni. A szálloda tulajdonában keletkezett kár esetén a vendég köteles a keletkezett kár teljes összegét megfizetni. A háziállat-használati díj 10 €/állat/éjszaka.

 

A Wellness Hotel Patince nemdohányzó hotel. Dohányozni csak a kinti teraszokon lehet. A dohányzás szigorúan tilos a szobákban, ennek megszegése esetén 50 € büntetést számolunk fel a tisztitásra.

A szállás költségében beletartozik a korlátlan belépés a Thermal parkba és a  Wellness központba:

 • a Thermal parkba (medencék világa) termálvízzel: nagy relaxációs medence, pihenőmedence, pezsgőfürdő, gyerekmedence tobogánnal
 • a Wellness központba (szaunák világa) finn, svéd, gyógynövényes, gőz-szauna, infraszauna, pezsgőfürdő, hűsítő medence, pihenőhelyiség
 • a Fitness központba

NYITVATARTÁS

Restauráció

07:30 - 20:00

Lobby bar

09:00 - 20:00

Bowling bar (Szerda - Vasárnap)

17:00 - 00:00

Panorama Restaurant (Csütörtök - Vasárnap)

12:00 - 17:00

Nyitvatartás

Thermal park (medence világ)

Vasárnap - Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek - Szombat 09:00 - 20:00

Wellness centrum (szauna világ)

Vasárnap - Csütörtök 16:00 - 20:00
Péntek - Szombat 14:00 - 20:00

Masszázs központ

Hétfő - Vasárnap 12:00 - 20:00

Thai masszázs központ

Hétfő - Vasárnap 11:00 - 13:00,14:00 - 20:00